2012. január 22., vasárnap

Uni Knot hurokkötő gép - Jelenlegi ára: 2 490 Ft *

Ezt a készüléket Finnországban fejlesztették ki, és 2008-ban elnyerte az EFTTEX horgász kiállítás legjobb újdonság különdíját! Immáron nem szükséges Finnországba utaznia, ha Ön is szeretne ilyet, elég megrendelni a Webfishingnél!
Praktikus segédeszköz, amivel egyszerűen, gyorsan dolgozhatunk. A wobblerek, műcsalik és forgókapcsok rögzítésére alkalmas csomót, hurkot pillanatok alatt, néhány mozdulattal elkészíthetjük vele. Elem nem szükséges hozzá, így nem fordulhat olyan el, hogy cserben hagyja Önt!
Nem hiányozhat egyetlen komoly horgász táskájából sem, ajándéknak sem utolsó!
Magyar nyelvű használati utasítással szállítjuk!
 
Az ismerj+ logóra kattintva megismerheti az összes Vaterás horgász termékemet! Ha olyan horgász eszközt keres, amit nem talált meg az eladó termékek között, nézzen be a Webfishing Center Horgász Webáruházba, hátha ott megtalálja!
Szállítási díjak, információk:
Budapesten és a dél-budai agglomerációban (Budaörs, Érd, Szigetszentmiklós, stb. ) nincs kiszállítási díj 3000, -Ft feletti megrendelés esetén. Egy előre egyeztetett helyen és időpontban a megnyert termék átvehető. 3000, -Ft alatti megrendelés esetén, Budapesten és a dél-budai agglomerációban a kiszállítási díj 500, -Ft
Magyarország egyéb területein: Előreutalásos vásárlás esetén 990, -Ft, utánvétes vásárlás esetén 1290, -Ft a szállítási díj.
A termékeim ára nem alkuképesek, kérlek, hogy kerüld a pofátlan ajánlatot! Csere nem érdekel.
 


Jelenlegi ára: 2 490 Ft

Az aukció vége: 2012-01-21 22:54
. Uni Knot hurokkötő gép - Jelenlegi ára: 2 490 Ft

Fontos