2012. január 23., hétfő

NIKON Coolpix AW100 VÍZ,POR,ÜTÉS,FAGYÁLLÓ,FullHD - Jelenlegi ára: 77 990 Ft ?


Vízálló, ütés és fagyálló, ez a Nikon Coolpix AW100 , mely egy kompakt fényképezőgép kifejezetten hátizsákos túrázóknak!  
A ház nagy teherbírású, így mindenhová magával viheti, legyen az egy nyaralás a tengerparton, a hegyekben vagy akár kedvenc sporttevékenysége. Beépített GPS-el , elektronikus iránytűvel és világtérképpel  rendelkezik, ez az AW100 az összes felvétel képes geolokalizálni, mely segíti követni a tervezett útvonalat.
Ez a magas optikai teljesítményű a Coolpix AW100 kompakt fényképezőgép egy rendkívül érzékeny, 16 megapixeles CMOS érzékelőt tartalmaz és számos fényképezési móddal használható, hogy minden helyzetben (kevés fény, vízi környezet, napfény, stb) kielégíthesse igényeit. A  videofelvételeit Full HD 1080p minőségben rögzíti!  
A kényelmes 3 colos képernyőt , egy HDMI portot, és egy fejlett rázkódáscsökkentés (VR) rendszert kapott ez a nagy teljesítményű, mégis kompakt Nikon Coolpix AW100!
VÁSÁRLÁS ELŐTT ÉRDEKLŐDJ VAN E KÉSZLETEN A TERMÉKBŐL!!
FIZETÉS: CSAK ELŐREUTALÁS
SZÁLLÍTÁS: ÉRTÉKBÍZTOSÍTOTT POSTAI CSOMAGKÉNT!
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL NEM LEHETSÉGES!
CSERE NEM ÉRDEKEL!
NÉZD MEG A TÖBBI TERMÉKEMET IS, A LEGTÖBB MŰSZAKI DOLGOT BE TUDOM SZEREZNI KÉRDEZZ BÁTRAN!!
A termék az átutalást kővető 5. munkanap érkezik a vevőhöz.
A terméken gyártói garancia van. Működési zavar vagy meghibásodás esetén a termékeket közvetlenül a gyártóhoz vagy annak hivatalos képviselőjéhez kell visszaküldeni vagy elvinni, vagy rajtam keresztül a nagyker azonnal cseréli vagy javítja. Ha énrajtam keresztül intézed természetesen állom a postaköltséget és minden anyagi vonzatát a szervizelésnek vagy cserének.


Jelenlegi ára: 77 990 Ft

Az aukció vége: 2012-01-22 23:55
. NIKON Coolpix AW100 VÍZ,POR,ÜTÉS,FAGYÁLLÓ,FullHD - Jelenlegi ára: 77 990 Ft

Fontos